« 「インセプション」-エレン・ペイジが落ち着き過ぎ- | トップページ | 宮川大輔の好きな鍋のまねっこディナー »

2011年2月 6日 (日)

Hanpen (square SURIMI) Caprese

Hanpen is a kind of SURIMI. It's square and looks like TOFU. This time I used hanpen with cherry tomatoes to make "Insalata Caprese".

Imgp0033

Recipe

1. Cut hanpen into small pieces. Slice cherry tomatoes into half.

2. Alternate hanpen slices and tomato slices.

3. Pour olive oil and a bit of soy sauce over 2.

4. You can add a bit of mayonnaise if you like.

It's getting warmer (finally!) in Japan. I put "Nanohaha no Ohitashi" (boiled rape plant) by the caprese. Eating Nanohana in the early spring is a bliss for Japanese.

Buon appetito!

Written by Keiko SASAKI

|

« 「インセプション」-エレン・ペイジが落ち着き過ぎ- | トップページ | 宮川大輔の好きな鍋のまねっこディナー »

Recipes (in English)」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く



(ウェブ上には掲載しません)




トラックバック


この記事へのトラックバック一覧です: Hanpen (square SURIMI) Caprese:

« 「インセプション」-エレン・ペイジが落ち着き過ぎ- | トップページ | 宮川大輔の好きな鍋のまねっこディナー »